What We're Doing for the Rest of 2022

Какво правим до края на 2022 г

Posted by Will Carius on

Често получаваме въпроси относно това какво планираме за остатъка от 2022 г. (и след това), така че за първата ни публикация в блога от доста време насам искахме да изложим част от това, което се очаква от Barrister and Mann между сега и края на годината.

Европейски износ

В момента имаме поръчка за износ на път за Италия за разпространение! След почти десетилетие на заявки най-накрая започнахме да изнасяме по-голямата част от нашите продукти за ЕС, а сапуните за бръснене, спрейовете за след бръснене и балсамите за след бръснене на Barrister and Mann ще бъдат налични на целия континент през следващите няколко месеца.

Забележка: Не знаем точно кога. Пратката е в транзит и трябва да бъде настроена и въведена в продуктовата система на дистрибутора. Но след като пристигне, можете да го поръчате директно от Barbieri Uniti . Те ще започнат да се разпространяват в останалата част от ЕС след това, но следете техните социални медии и уебсайт за актуализации!

Нов уебсайт

Попитахме и вие отговорихте! Преди няколко седмици изпратихме имейл с молба за обратна връзка относно нашия нов дизайн на уебсайта и функциите, които ВИЕ искате да видите. Сега, след като прегледахме цялата тази информация, ето какво предстои през следващите няколко седмици:
  • Списък с желания: Всъщност вече сме инсталирали този. Можете да намерите бутона за списък с желания в лентата за навигация (както е показано), за да можете да проследявате това, което ви интересува, и да го споделяте с други.
  • Низходящо навигационно меню: Отново, това вече е въведено. Имаше значителна обратна връзка, че възможността просто да изберете продуктова категория от лентата за навигация на нашия сайт е за предпочитане пред филтрирането на страницата на магазина, така че ние върнахме тази функционалност на сайта.

Екранна снимка, показваща къде да намерите бутона за списък с желания в навигационната лента на Barrister и Mann

  • Актуализирано копие: Бавно ще преработваме копието на нашия сайт, за да се опитаме да направим по-ясно как миришат ароматите, което ще бъде подкрепено от някои от нашите съобщения по-долу. Продължете да четете за още!
  • Инструмент за препоръчване на аромати: Това ще отнеме малко повече време; трябва да начертаем всички различни атрибути на всеки от нашите аромати и да ги изградим в система, която е лесна за използване и не е твърде трудна на нашия уебсайт, но тя идва! Съвсем скоро ще можете да кажете на инструмент на нашия уебсайт какъв вид ароматни нотки харесвате и той ще ви препоръча продукти въз основа на вашите предпочитания!
    • Забележка: Въпреки че бихме искали да можем да го свържем с база данни като Fragrantica или Try That Soap, за да позволим препоръки за одеколони и други продукти, това просто не е възможно в момента. Ще можем да картографираме само нашите собствени продукти за това.
  • Вследствие на тази идея за препоръчване на аромати, ние също така ще предлагаме възможност за филтриране на продукти по ароматна нотка директно от магазина, предоставяйки по-лесни и по-добри начини да намерите това, което търсите бързо и лесно. Отново, това ще отнеме няколко седмици, докато очертаем пълното дърво на ароматите, но функцията е в процес на подготовка.
  • Връщане на календара за пускане: Това са няколко седмици почивка, докато изработим няколко други неща, но ще добавяме календар за пускане обратно към нашия уебсайт на тримесечна база. Ще изложим какво правим, нотките на аромата и в кое време и ден ще бъде пуснат. Ще има и бутон за добавяне на напомняне към календара на телефона ви, за да не пропуснете.
  • Уил ще се опита да се върне към ревюта на аромати в този блог и ние ще поставим кутия с предложения за одеколони и парфюми, които искате той да прегледа. Това може да отнеме малко (само един човек, отнема време за вземане на проби и т.н. и т.н.), но идва.

Това ни води до наистина голямото съобщение:

Мостри и барове за пълнене
Забележка: Нито едно от нещата, изброени в този раздел, няма да бъде готово веднага, но те са в списъка за следващите няколко месеца и трябва да бъдат налични поне ограничено до ноември.

Това е вярно. След седем години възобновяваме вътрешното производство на проби и пробите ще бъдат налични направо на нашия уебсайт. Теглото и цените все още са във въздуха, но те вероятно ще бъдат плоски квадрати с тегло поне половин унция, които могат да бъдат поставени в контейнер по ваш избор и трябва да са идеални за оптимална пяна. За тези, които предпочитат да пазаруват с самобръсначките Maggard, те ще запазят мостри на толкова много от нашите продукти, колкото изберат, и ние също ще се опитаме да предложим мостри на всеки от нашите канадски търговци на дребно, който ги иска.

В същия дух ние също ще въведем ленти за презареждане! В съответствие с нашите опити да направим производството възможно най-просто и ясно, те ще бъдат правоъгълни блокове със същия размер като сегашните ни блокове сапун за баня. Тъй като сапунът е мек, дори след като се втвърди, ще бъде лесно да ги изравните с дъното на един от нашите буркани за сапун за бръснене или в съд по ваш избор. Баровете вероятно ще започнат с лимитирани аромати, опаковани в обикновена хартия с общ етикет, но се надяваме да ги разширим бързо и да започнем да предлагаме всички наши аромати като блокчета за презареждане с подходяща опаковка скоро.

Неща, които не можем да направим

  • Чухме от някои хора, че предпочитат по-стария ни стил на опаковане с топографските животински силуети; мнозина поискаха да се върнем при тях на ограничена основа или да предлагаме продуктите си и в двете. Въпреки че оценяваме носталгията, опаковката абсолютно не можеше да остане такава, каквато беше. Не отговаряше на изискванията на ЕС, беше непълен и тромав и с фалита на графичната фирма, която го проектира, нямаме как да създаваме повече такива етикети, което е проблем от много години. Нашите ограничени издания и сезонни аромати все още ще се предлагат с по-индивидуализирани и причудливи етикети, но тази нова схема на опаковане за нашите целогодишни продукти е тук, за да остане.
  • Доста хора поискаха пълна история на нашите аромати и сапунени основи. Въпреки че това би отнело твърде много време на самия Уил да компилира и покаже на сайта, милите хора в The Daily Lather поддържат доста актуализиран сборник с нашите предложения и връзката вече е достъпна чрез нашите ЧЗВ.

Newer Post →

Comments

  • Will, I’ve been using your products for quite a few years. You probably don’t remember me. I worked for NW and inspected yours and your parents vehicles. I stopped in and talked with your dad when ever I was in the Cooperstown area. He would always show me your newest lines, and I would purchase supplies from him at the shop. Glad to see you expanded so much and are doing great. Just put in a order and will be doing more. Thanks again for your product line, and hope you and your family have a Happy and great 2023. Joe Moore

    Joe Moore on
  • So glad you will be offering refills (bonus for environmentally friendly) and a release calendar. Whether I buy here or at Maggards, B&M offers some of the most consistent, quality choices for its customers. In other words, you guys rock!

    Steve on
  • I LOVE the idea of refills. I love your soaps, but I hate all the excess plastic from having to buy a new tub every time. Having a refill I can smash into one of my own containers to be more eco friendly would make me a customer for life. I’ve used other package free soaps and they don’t compare to professional soaps like yours, but I just dislike the plastic waste. So please, please make paper wrapped refills a thing!

    Dylan Whitsell on
  • Thank you so much for doing refill bars!!! I hate to toss a perfectly good container away.

    Evan on

Leave a comment

Нашият блог

RSS
Q2 2024 Release Schedule

Q2 2024 Release Schedule

By Will Carius

Hi everyone! Here's our release schedule for the next few months. We might update this periodically as new things come to mind or we have...

Read more
Q1 2024 Release Schedule

График за пускане на Q1 2024

By Will Carius

Здравейте всички! Ето нашия график за издаване за следващите няколко месеца. Може да актуализираме това периодично, когато ни хрумнат нови неща или имаме нова идея,...

Read more